سه شنبه ۰۸ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

کدو را به صورت بخارپز مصرف کنید

danesheroz1 مرداد ۲۵, ۱۳۹۲ ۰
کدو را به صورت بخارپز مصرف کنید

دانش روز: این ماده غذایی با ارزش بهتر است به صورت بخار پز مصرف شود چرا که در کاهش وزن بسیار موثر است

به گزارش دانش روز،  مرتضی صفوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: کدو غنی از ویتامین های A ,C, K، اسید فولیک و املاحی همچون مس، پتاسیم، فیبر، منیزیم، فسفر و آهن است که ویتامین C موجود در این ماده غذایی در تقویت بینایی چشم بسیار مفید است و موجب جوان سازی پوست نیز می گردد.وی افزود: افراد مبتلا به آرتروز با مصرف این ماده غذایی که حاوی مس است از تشدید یافتن این بیماری پیشگیری کنند.صفوی گفت: این ماده غذایی با ارزش بهتر است  به صورت آبپز و یا بخارپز استفاده شود چرا که در کاهش وزن بسیار موثر است و از پیری زود رس پوست نیز جلوگیری می کند.

وی اظهار داشت: در کدو ترکیبات متنوعی وجود دارد که برای درمان بسیاری از بیماری های از جمله بیماری های قلبی، کاهش کلسترول خون، دیابت و فشار خون بسیار موثر و مفید است.

وی تاکید داشت: بهتر است کدو به عنوان میان وعده استفاده شود چرا که حمله های قلبی و عروقی را کاهش می دهد و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.

 

 

 

منبع:باشگاه خبرنگاران

جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۵
کد خبر : 51052
بازدیدها: 136

پاسخی بگذارید »