سه شنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

چاشنی مغزتان را بشناسید!

atena92 اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۲ ۰
چاشنی مغزتان را بشناسید!

پژوهشگران آمریکایی در بررسی نمونه های خونی بیماران مبتلا به آلزایمر نشان داده اند که کورکومین مانع از بروز بیماری های فراموشی مثل آلزایمر می شود

کورکومین(که یکی ماده شیمایی در ادویه کاری است) سلولهای ایمنی از نوع ماکروفاژ را تحریک می کند تا ” بتاآمیلوئید”  پروتئینی که پلاک های مغزی در بیماران آلزایمری را تشکیل  می دهد) پاک کند.
این ماده شیمایی جزء فعال در ترکیبات ” کورکومینوئیدی” ( ماده طبیعی یافت شده در ریشه زرد چوبه است”
زرد چوبه عنصر اصلی در پودرهای کاری است و برای محافظ مغز در برابر بیماری های بسیاری مانند فراموشی و آلزایمر نیز به کار می رود.
نکته: ادویه کاری را تا جایی که می توانید چاشنی بسیاری از غذاهای خود قرار دهید تا در آینده کم تر دچار مشکلات مغزی، آلزایمر و فراموشی شوید.
سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۲۳:۰۹
کد خبر : 15538
بازدیدها: 255

پاسخی بگذارید »