دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

پای مرغ، کارخانه غضروف سازی در کودکان

danesheroz1 بهمن ۱۰, ۱۳۹۲ ۰
پای مرغ، کارخانه غضروف سازی در کودکان

دانش روز: بسیاری از پزشکان و متخصصان تغذیه مصرف پای مرغ را برای کودکان ضروری می دانند

به گزارش دانش روز، اگر چه با مصرف ۱ وعده پای مرغ کلسیم مورد نیاز بدن  کودکان تامین نمی شود اما باعث “افزایش انرژی” در آنها می شود.

بررسی ها نشان می دهند، استفاده از عصاره های سوپ مرغ باعث افزایش استحکام استخوان های کودکان می شود و از “نرمی استخوان” جلوگیری می کند.
گفتنی است، مصرف پای مرغ حتی برای “زنان باردار” نیز به دلیل ویتامین d و کلسیم آن باعث می شود تا جمجمه نوزاد سفت و محکم شکل بگیرد و هنگام به دنیا آمدن وزن نوزاد کم نباشد.
نتایج مطالعات نشان می دهند برای افزایش توده های استخوانی کودک خود و بهبود شکستگی ها و جراحات بدن کودکتان می توانید از پای مرغ و یا حتی عصاره های آن در غذاهای کودکتان استفاده کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۲
کد خبر : 90470
بازدیدها: 227

پاسخی بگذارید »