دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

ویتامین میوه را با چاقو به قتل نرسانید

danesheroz1 شهریور ۶, ۱۳۹۲ ۰
ویتامین میوه را با چاقو به قتل نرسانید

دانش روز: یکی از عوارضی که ممکن است برای میوه ها به وجود بیاید بریدن آن ها با چاقوی کند است که موجب از بین بردن ویتامین های درون میوه می شود

 به گزارش دانش روز، محمد رضا وفا متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: از بین بردن ارزش اصلی برخی از مواد غذایی به نوع پوست کندن و برش دادن میوه ها بستگی دارد.

وی افزود: برخی از میوه ها که حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل حیات بالای ویتامین هایشان بایستی هنگام استفاده از چاقو تیز برش داده شود چرا که استفاده از چاقوی کند موجب از بین رفتن ویتامین های موجود درمیوه ها می شود.

وی اظهار داشت: استفاده از میوه هایی که غنی از ویتامین (ث) هستند در تقویت بینایی بسیار موثر است و از بروز آب مروارید جلوگیری می کند.

وی اظهار داشت: استفاده از چاقوی کند و برش دادن آن باعث ضربه زدن به بافت های میوه می شود که ویتامین (ث) را از بین می برد.

وی تاکید کرد: از میوه هایی همچون پرتقال، لیمو ترش و نارنگی استفاده شود چرا که سرشار از ویتامین (ث) است و در استحکام بخشیدن دندان ها و استخوان ها بسیار موثر است.

منبع:باشگاه خبرنگاران

چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲
کد خبر : 55023
بازدیدها: 272

پاسخی بگذارید »