جمعه ۰۱ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

هشدار! به هیچ وجه زیتون سیاه نخورید

danesheroz1 آذر ۱۸, ۱۳۹۲ ۰
هشدار! به هیچ وجه زیتون سیاه نخورید

دانش روز: به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است. بنابراین زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمی شود و وارد کنندگان به علت قیمت تمام شده بالا، تمایلی به واردات این محصول ندارند

  به گزارش دانش روز، تزئین غذاها و انواع سالاد با زیتون زیبایی خاصی را به میز غذا می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است، ولی لازم است نکته مهمی را در این باره بدانیم. این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای دیگر به علت شرایط خاص آب، هوا و خاک فقط زیتون سبز پروش پیدا می کند.

به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است. بنابراین زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمی شود و وارد کنندگان به علت قیمت تمام شده بالا، تمایلی به واردات این محصول ندارند.

در عوض روشی وجود دارد که زیتون سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت می پذیرد. این ماده سمی می باشد و این روش فرآوری مناسب نیست. ترکیه یکی از کشورهایی است که به این روش زیتون سیاه را تولید می کند. برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید و مصرف زیتون سیاه در هر نوع بسته بندی جداً خودداری نمایید.

زیتون خواص درمانی بسیاری دارد از جمله اینکه زیتون سنگ‌های صفراوی را دفع و یبوست‌های مزمن را درمان می‌کند و تسکین دهنده قولنج‌های ناشی از ورم کلیه است. همچنین این میوه بسیار مفید در تسکین درد و سوزش سوختگی‌ها، درمان آفتاب زدگی و سرمازدگی، گزش حشرات، مار و عقرب نقش قابل توجهی دارد.

پزشکان همچنین معتقد هستند که مصرف روغن زیتون خطر سرطان سینه را در زنان کاهش می‌دهد. آنها می‌گویند اسید اولئیک موجود در روغن زیتون اثر ژن سرطان‌زای این بیماری را کاهش می‌دهد. روغن زیتون به موها نرمی و لطافت خاصی می‌بخشد و باعث تقویت مو می‌شود.

عصاره زیتون برای چین و چروک پوست بسیار مفید است و باعث لطافت و نرمی و شادابی پوست صورت می‌شود. به این ترتیب پزشکان تاکید دارند که روغن زیتون سالم‌ترین روغن است که علاوه بر محافظت در برابر امراض قلبی از بروز انواع بیماری‌ها مانند دیابت جلوگیری می‌کند.

منبع: دانا

دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۵
کد خبر : 79016
بازدیدها: 164

پاسخی بگذارید »