شنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

نمک دریا را به این روش مصرف کنید

danesheroz1 فروردین ۱۲, ۱۳۹۳ ۰
نمک دریا را به این روش مصرف کنید

دانش روز: گروهی از افراد در مصرف نمک باید نکاتی را رعایت کنند این گروه‌ باید میزان مصرفی نمک روزانه خود را کنترل کنند

به گزارش دانش روز، مجید حسن حقی کارشناس ارشد تغذیه گفت: در مصرف روزانه نمک چند نوع محدودیت وجود دارد یکی افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماری کبدی، بیماری کلیوی و بیماری‌های قلبی و عروقی باید بدانند که در زمان‌هایی از زندگی مثل دوران بارداری هم باید مصرف نمک و سدیم را محدود کرد.
حسن حقی افزود: نمک و سدیم باعث احبتاس آب در بدن می‌شود که گروه‌های نامبرده با این روند مشکل خواهند داشت. در کل چند رژیم داریم که میزان نمک در آنها متفاوت است در رژیم نوع اول بین ۴۵۰۰-۲۵۰۰ میلی گرم سدیم وارد بدن می‌شود در رژیم نوع دوم ۲۵۰۰-۱۰۰۰ میلی گرم سدیم وارد بدن می‌شود و در نوع سوم ۱۰۰۰-۵۰۰ میلی گرم نمک وارد بدن می‌شود.
وی اذعان داشت: سوسیس و کالباس، چیپس، پنیر، کنسروها و رب از غداهای شور محسوب می‌شوند. همچنین در تخم مرغ و گوشت گوساله و جگر سدیم زیاد یافت می‌شود ولی در گوشت مرغ و ماهی و غذایی مثل شیر و انواع سبزیجات نمک به میزان مورد نیاز و متوسط یافت می‌شود همچنین برنج، گندم، حبوبات، قند و شکر و کره‌ها فاقد نمک هستند.
این کارشناس ارشد تغذیه در پاسخ به سوال خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه تفاوت نمک دریا و نمک‌های دیگر چیست افزود: نمک‌های دریا حاوی مقدار بهتری ید هستند و همانطور که می‌دانید برای بدن بسیار ضروری است اما باید توجه کرد که نمک دریا استخراج می‌شود و علاوه بر روی حاوی املاح دیگری هم هست یعنی دارای ناخالصی است و این فلزات سنگین سرطانزا است ولی اگر همین نمک تصفیه شود و مصرف شود بهترین نوع نمک است.
منبع: باشگاه خبرنگاران
سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۷
کد خبر : 103524
بازدیدها: 174

پاسخی بگذارید »