جمعه ۰۴ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

مصرف این خوراکی‌ ها در هنگام آلودگی هوا

danesheroz1 آبان ۲۱, ۱۳۹۲ ۰
مصرف این خوراکی‌ ها در هنگام آلودگی هوا

دانش روز: “هوای آلوده” حاوی مواد سمی است که بدن در برابر این آلودگی‌ها واکنش التهابی نشان می‌دهد. در این وضعیت مصرف خوراکی‌هایی که بدن را در برابر آلودگی محافظت کند بسیار ضروری است

 به گزارش دانش روز، دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: در وضعیت آلودگی هوا مصرف موادی که حاوی آنتی اکسیدان، روی، منیزیم و سلنیوم است بدن را در برابر رادیکال های آزاد موجود در هوای آلوده محافظت می‌کند.

وی افزود: آنتی اکسیدان بیشتر در میوه‌ها و سبزیجات از جمله: نارنگی، پرتغال، لیمو شیرین، گوجه فرنگی و کاهو وجود دارد.

منیزیم: حاوی سبزیجاتی با رنگ سبز تیره که به صورت خام و تازه آن را باید مصرف کرد.

سلنیوم و روی: که شامل مواد غذایی گوشتی اعم از گوشت قرمز و سفید.

وی خاطر نشان کرد: در شرایط آلودگی هوا مصرف شیر و لبنیات به دلیل دارا بودن، فسفر، منیزیم و کلسیم مانع از جذب عناصر فلزی موجود در آلودگی هوا می‌شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران

سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۵
کد خبر : 73386
بازدیدها: 327

پاسخی بگذارید »