جمعه ۰۱ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

مزه غذا با قاشق نقره بهتر می شود

danesheroz1 تیر ۷, ۱۳۹۲ ۰
مزه غذا با قاشق نقره بهتر می شود

دانش روز: براساس یافته های جدید پژوهشگران غذاخوردن با قاشق و چنگال نقره به واقع روی مزه غذا تأثیرگذار است

 

به گزارش دانش روز، روانشناسان به این نتیجه رسیده اند که وزن، جنس و حتی رنگ کارد، قاشق و چنگال می تواند در نحوه درک مزه غذا تأثیرگذار باشد.

تأثیر رنگ قاشق در غذاخوردن به حدی است که شیرینی ماستی که با قاشق سفید خورده می شود، بیشتر از ماستی است که با قاشق سیاه خورده می شود.

این تحقیق نشان می دهد که رنگ قاشق می تواند در مزه شیرینی ماست تأثیر بگذارد.

جدا از منش و رفتار صحیح دلیل دیگری برای عدم خوردن پنیر روی چاقو به جای چنگال وجود دارد، چرا که پنیری که با چاقو خورده می شود مزه شورتری دارد.

محققان اعتقاد دارند که این نتایج نشان می دهد که مغز برای تفسیر احساس ما چگونه فریب می خورد.

این گروه از محققان اکنون با همکاری یک رستوران شناخته شده در بریتانیا تلاش می کنند که طراحیهای جدیدی را برای قاشق ارائه کنند که تجربه غذا خوردن را ارتقا دهد.

چارلز اسپنس رئیس این گروه تحقیقاتی از دپارتمان روانشناسی تجربی دانشگاه آکسفورد گفت: تأثیر این مزه ها کاملا روانشناختی است.

دکتر ونسا هارار نویسنده این تحقیق اظهار داشت: تغییر ملزومات غذاخوردن می تواند بر لذت بخش بودن غذا تأثیرگذار باشد. این امر همچنین می تواند برای کنترل الگوهای غذاخوردن، افزودن میزان نمک و اندازه غذا نیز تأثیر گذار باشد.

نتایج این تحقیقات در مجله “Flavour” منتشر شده است.

 

 

منبع:مهر

جمعه ۷ تیر ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۱
کد خبر : 33014
بازدیدها: 278

پاسخی بگذارید »