سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

ماهی، دشمن سرطان سینه

danesheroz1 تیر ۱۴, ۱۳۹۲ ۰
ماهی، دشمن سرطان سینه

دانش روز: اگر می خواهید به سرطان سینه مبتلا نشوید دست کم هفته ای یک بار ماهی نوش جان کنید چون محققان به تازگی اعلام کرده اند خوردن منظم ماهی های چرب مانند قزل آلا، ماهی تن یا ساردین می تواند خطر سرطان سینه را کم کند. این ماهی ها حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع ان-۳ است که اثر حفاظتی در برابر سرطان سینه دارند.

به گزارش دانش روز، به نطر می رسد نقش این اسید چرب ها تنطیم فعالیت مولکول های دخیل در رشد سرطان و انتشار سلول های سرطانی است. این اسید چربها نه تنها در سیستم پیام رسانی مغز بلکه در تنظیم فعالیت رگه ای خونی و سیستم ایمنی هم نقش دارند. این اسید چرب ها نه تنها در مقابله با سرطان بلکه در سلامت قلب هم موثر هستند و می توانند خطر ابتلا به بیماریهای قلب را کم کنند.

محققان معتقدند هر ۱/۰ گرم در روز افزایش مصرف این اسیدهای چرب می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را ۵درصد کم کند بنابر این مصرف یک یا دو وعده ماهی در هر هفته برای هر کس پیشنهاد این متخصصان است. در کنار این توصیه لازم است ورزش منظم، مصرف سبزیجات و میوه فراوان وخود داری از مصرف سیگار را نیز انجام دهید تا سرطان نگیرید.

(منبع : روزنامه اطلاعات)

جمعه ۱۴ تیر ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۶
کد خبر : 34832
بازدیدها: 371

پاسخی بگذارید »