پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

لزوم مصرف میوه ها و سبزیجات پرآب در ماه رمضان

danesheroz1 تیر ۲۳, ۱۳۹۲ ۰
لزوم مصرف میوه ها و سبزیجات پرآب در ماه رمضان

دانش روز: یک کارشناس تغذیه می گوید: در وعده های غذایی ماه رمضان آب فراوان و میوه ها و سبزیجات پر آب مثل کاهو را بیشتر مصرف کنید

به گزارش دانش روز، مسعود نصیری گفت: لازم است در ماه رمضان شش وعده غذایی که فرد در یک روز عادی دارد را بین چهار وعده غذایی تقسیم کند.

وی افزود: سحر یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است که هرگز نباید حذف شود و در این وعده باید از کربوهیدرات ها به میزان کافی استفاده شود.

برنج و ماکارونی از جمله موادغذایی توصیه شده برای وعده سحر است که این کارشناس تغذیه از آن ها نام برد و ادامه داد: چون ماه رمضان امسال در فصل گرما قرار دارد لازم است از آب و مایعات نیز به میزان کافی در وعده سحر استفاده شود.

نصیری با بیان اینکه روزه را باید با مصرف مایعات گرم، شیر، سوپ رقیق، چای و ماده شیرینی چون خرما افطار کرد گفت : بین افطار و صرف شام باید یک ساعت فاصله باشد.

وی توصیه کرد :  در وعده شام از مواد چرب و پر کربوهیدرات کمتر استفاده شود، اما مصرف پروتئین بیشتر باشد.

نصیری یادآوری کرد: یک ساعت پس از صرف شام نیز می توان وعده دیگری را در نظر گرفت که شامل میوه و سبزیجات کافی باشد.

(منبع : باشگاه خبرنگاران)

 

یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۲
کد خبر : 37677
بازدیدها: 296

پاسخی بگذارید »