چهارشنبه ۰۶ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

فولیک اسید احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

danesheroz بهمن ۱۲, ۱۳۹۱ ۰

یک مطالعه بین المللی نشان داد، مصرف میزان بالای فولیک اسید موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان در افراد نمی شود

به نقل از رویترز، تیمی از دانشمندان بین المللی از کشورهای کانادا و آمریکا بیش از ۵۰ هزار فرد را طی ۵ سال مورد بررسی قرار دادند و دریافتند، مصرف دوز بالای فولیک اسید موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان های کولون، پروستات، سینه و هنجره در افراد نمی شود.
پیش از این گفته شده بود؛ مصرف میزان بالای مکمل های فولیک اسید موجب رشد سلول های سرطانی در افراد می شود.
دانشممندا توصیه کردند، بهتر است افراد روز خود را با مصرف صبحانه ای سرشار از غلات آغاز کنند و به این وسیله فولیک اسید مورد نیاز بدن خود را تأمین کنند.
فولیک اسید به میزان زیادی در مارچوبه، اسفناج، کاهو و سبزی های دیگر یافت می شود.

پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۳
کد خبر : 5518
بازدیدها: 234

پاسخی بگذارید »