چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

غذاهای شیرین موجب تضعیف استخوان ها می شود

danesheroz دی ۴, ۱۳۹۱ ۰

بر اساس تازه ترین یافته های علمی، غذاهای شیرین و چرب موجب تضعیف استخوان های بدن انسان ها می شود. به نقل از خبرگزاری استرالیا، محققان دانشگاه میشیگان و آلبرتا طی تحقیقات مشترکی دریافتند، مصرف غذاهای پرچرب و شیرین نه تنها موجب بروز چاقی و ابتلا به بیماری های قلبی در افراد می شود بلکه [&hellip

بر اساس تازه ترین یافته های علمی، غذاهای شیرین و چرب موجب تضعیف استخوان های بدن انسان ها می شود.

به نقل از خبرگزاری استرالیا، محققان دانشگاه میشیگان و آلبرتا طی تحقیقات مشترکی دریافتند، مصرف غذاهای پرچرب و شیرین نه تنها موجب بروز چاقی و ابتلا به بیماری های قلبی در افراد می شود بلکه موجب تضعیف استخوان ها و احتمال ابتلا به پوکی استخوان را در افراد تا چندین برابر افزایش می دهد.
محققان معتقدند، این روند با ورزش و فعالیت فیزیکی منظم می تواند برعکس شود و با رژیم غذایی صحیح و کم چرب می تواند موجب استحکام استخوان ها شد.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد، در صورتیکه مصرف غذاهای چرب در جهان روند صعودی خود را طی کند تا سال ۲۰۲۵ آمار افراد مبتلا به پوکی استخوان دو برابر خواهد شد.

دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۵
کد خبر : 1735
بازدیدها: 253

پاسخی بگذارید »