سه شنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

غذاهای چرب سطح هوشیاری را پایین می‌آورند

atena92 اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۲ ۰

پژوهشگران اعلام کردند مصرف غذاهای چرب سطح هوشیاری را کاهش می دهد و به احساس خواب‌آلودگی در طول روز منجر می‌شود

پژوهشگران در این تحقیقات به بررسی برنامه غذایی ۳۱ فرد سالم ۱۸ تا ۶۵ ساله پرداختند که وزنی متناسب و برنامه خواب مرتب داشتند.
طبق این تحقیقات، افزایش مصرف مواد غذایی چرب با افزایش احساس خواب آلودگی در طول روز همراه است و در مقابل، افزایش مصرف مواد قندی، سطح هوشیاری را افزایش می‌دهد.
به گفته پژوهشگران، مصرف پروتئین تاثیری در میزان هوشیاری و یا خواب آلودگی افراد ندارد.
دکتر الکساندروس وگونتِزاس متخصص در رشته روان‌شناسی در دانشکده پزشکی پِن اِستِیت و سرپرست این تحقیقات، گفت: «افزایش مصرف چربی‌ها تاثیری عکس بر سطح هوشیاری افراد سالم دارد.»
وی افزود: «احساس خواب‌آلودگی و خستگی در طول روز در دنیای نوین امروز بسیار شایع است و به نظر می‌رسد برنامه غذایی در این روند تاثیر دارد. برنامه غذایی سرشار از چربی هوشیاری را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و بر قابلیت‌های فردی و عملکرد روزانه و حتی بر امنیت عمومی، تاثیر می‌گذارد.»
مصرف مواد غذایی چرب همچنین خطر ابتلا به برخی از سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی-عروقی را افزایش می‌دهد.
به گزارش پایگاه اینترنتی «هلث-دی نیوز»، نتایج تکمیلی این تحقیقات در ماه ژوئن در نشست سالانه «انجمن تخصصی خواب» در بالتیمور ارائه خواهد شد.

شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۵
کد خبر : 16524
بازدیدها: 242

پاسخی بگذارید »