شنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

طرز تهیه خورش گوجه سبز

danesheroz1 تیر ۴, ۱۳۹۲ ۰
طرز تهیه خورش گوجه سبز

به گزارش دانش روز، امروز میخوایم به آشپزخونه یه سر بزنیم و با شما خانم های خونه آشپزی کنیم.   گوشت گوسفند نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم) سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا) نیم کیلوگرم گوجه سبز نیم کیلوگرم پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) به اندازه [&hellip

به گزارش دانش روز، امروز میخوایم به آشپزخونه یه سر بزنیم و با شما خانم های خونه آشپزی کنیم.
 

گوشت گوسفند نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا) نیم کیلوگرم
گوجه سبز نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری
ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) به اندازه لازم
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.

البته این خورشت و با مرغ هم میشه پخت.

 

 

منبع: تبیان

سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۱
کد خبر : 31690
بازدیدها: 233

پاسخی بگذارید »