سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

شیوه ای جدید برای زود رس کردن میوه ها

danesheroz1 مهر ۲۶, ۱۳۹۲ ۰
شیوه ای جدید برای زود رس کردن میوه ها

دانش روز: هورمون هایی که توسط محصولات کشاورزی تولید می شود و باعث زود رسیدن میوه می شود این بار برای استفاده خانگی طراحی شده و به زودی در بازار عرضه می شود

 به گزارش دانش روز،  محمد جوادی کارشناس مدیریت در خصوص روش های زود رس کردن میوه ها گفت: هورمون های گیاهی تولید که باعث زود رسیدن میوه ها می شود این هورمون ها توسط محصولات کشاورزی پس از برداشت تولید می شود.

وی افزود: وقتی گاز اتیلن را از محل نگهدار این محصولات حذف کنیم و بتوانیم هوا را از گاز  اتیلن تصفیه کنیم مدت ها ماندگاری بالایی را خواهیم داشت بدون اینکه آسیبی به میوه وارد شود و کیفیتش پایین بیاید.

جوادی بیان کرد: یکی از معضلات بخش کشاورزی در ایران، ضایعات میوه پس از برداشت است به نحوی که استاندارد ضایعات میوه  در دنیا حداکثر  بین نیم تا یک درصد است و متاسفانه معضلات ما در ایران تا ۳۵ درصد است.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر این تکنولوژی در اغلب انبارها و سردخانه های بزرگ ایران قابل استفاده است و همچنین این محصول برای استفاده خانگی طراحی شده است که در طی شش ماه آینده به بازار عرضه می شود

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۹
کد خبر : 67882
بازدیدها: 119

پاسخی بگذارید »