شنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

سرطان را با میوه های نارنجی کاهش دهیم

danesheroz2 تیر ۲۹, ۱۳۹۲ ۰
سرطان را با میوه های نارنجی کاهش دهیم

دانش روز: میوه های زرد، نارنجی، صورتی با ویتامین های مختلف کاهنده سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است

به گزارش دانش روز، نیاز محمد زاده هنرور، متخصص تغذیه گفت: میوه ها از جمله گروههای غذایی بسیار مفید و تأمین کننده سلامت افراد است که توجه به مصرف میوه از انواع و رنگهای مختلف می تواند تأمین کننده بیماری از نیازهای روزمره افراد در تمام گروههای سنی باشد.
وی عنوان کرد: توجه به مصرف میوه هایی که رنگ های نارنجی، زرد و صورتی دارند بسیار توصیه می شوند چرا که این میوه ها حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام کاروتنوئیدها می باشند.

وی تصریح کرد: کاروتنوئیدها ترکیباتی با خواص آنتی اکسیدانی کاهنده سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است و به حفظ و بازسازی ماده ژنتیکی بدن کمک کرده و در کاهش بیماریهای چشمی بسیار مؤثرند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶
کد خبر : 40070
بازدیدها: 226

پاسخی بگذارید »