یکشنبه ۰۳ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

خوشمزه های مرگبار

danesheroz2 تیر ۵, ۱۳۹۲ ۰
خوشمزه های مرگبار

دانش روز: یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف برخی از مواد غذایی خوشمزه خطر بروز سرطان معده را افزایش می دهد

به گزارش دانش روز، مواد غذایی دودی یا سوخته محرک ترشح اسید معده هستند حتی ته دیگ سوخته هم باعث ترشح اسید معده می شود و خطر بروز سرطان را افزایش می دهد.
مصرف چربی ها به ویژه چربی های اشباع شده به مقدار زیاد باعث ترشح اسید معده می شوند و زمینه ساز بروز استرس و التهاب است به همین دلیل در الگوی غذایی سالم توصیه می شود که مصرف چربی های اشباع شده را به حداقل برسانیم.
در غذاهای کنسرو شده ترکیبی به نام نیتروآمین وجود دارد که برای افزایش ماندگاری و کاهش آلودگی کنسروها به آنها افزوده می شود این مواد شیمیایی می توانند باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی باشند و خطر بروز سنگ معده را افزایش دهند.
مصرف زیاد نمک و غذاهای شور باعث انسداد عروق قلبی می شود و خطر بروز سرطان های مختلف را افزایش می دهد.

مصرف نوشیدنی های گازدار زمینه ساز آسیب رسانی به بافت معده و مخاط معده می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۱
کد خبر : 31987
بازدیدها: 170

پاسخی بگذارید »