یکشنبه ۰۶ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

خطرات یک بشقاب برنج

danesheroz1 دی ۳, ۱۳۹۲ ۰
خطرات یک بشقاب برنج

دانش روز: یافته‌ های جدید دانشمندان نشان می‌دهد که در هر بشقاب برنج اسرار و راز‌هایی وجود دارد که اگر “سلامتی‌ تان” برایتان اهمیت دارد، باید از آن‌ ها اطلاع پیدا کنید

به گزارش دانش روز، بررسی‌ها نشان می‌دهند برنج در هنگام پخته شدن تمام ویتامین‌های خود را از دست می‌دهد. بهره گیری از فواید برنج باید آن را به صورت کته مصرف کنید.

برنج تازه دارای ویتامین بیشتری است و “برنج قهوه ای” خنک کننده است و افراد با مزاج گرم می‌توانند آن را مصرف کنند.
نتایج مطالعات نشان می‌دهند که محققان بر این باورند مصرف برنج حداقل ۲ بار در هفته مناسب است و میزان آن باید بسیار کم باشد و بهتر است برای کاهش حجم برنج مصرفی خود هنگام دم کشیدن، آن را بو بکشید. برنج از “خوراکی‌های پر کالری” است که باعث چاقی و “اضافه وزن” می‌شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
سه شنبه ۳ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۲
کد خبر : 82309
بازدیدها: 256

پاسخی بگذارید »