شنبه ۰۲ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

حلوای عاشورا را این‌ طوری بپزید

danesheroz1 آبان ۲۳, ۱۳۹۲ ۰
حلوای عاشورا را این‌ طوری بپزید

دانش روز: یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می‌دهیم. دو لیوان رد را کم کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می‌زنیم

به گزارش دانش روز،

حلوای عاشورا را این‌طوری بپزید

 مواد لازم برای تهیه حلوا

 

زعفران                          نصف قاشق مرباخوری

 

شکر                              یک لیوان

 

آرد گندم                         دو لیوان

 

روغن مایع                      یک لیوان

 

گلاب                             یک چهارم لیوان

 

آب                                 یک لیوان سر خالی

 

 

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه سه بشقاب میوه‌خوری از ”‌ حلوا “ خواهیم داشت.

 

 

 

مواد لازم برای تهیه حلوا

 

یک لیوان شکر، معادل ۲۴۰ گرم. دو لیوان آرد گندم، جمعاً معادل ۲۴۰ گرم

 

حلواحلوا

 

نصف قاشق مرباخوری زعفران

 

حلوا

 

یک چهارم لیوان گلاب، معادل ۵۰ گرم. یک لیوان روغن مایع، معادل ۲۰۰ گرم

 

حلواحلوا

 

 

طرز تهیه حلوا

 

یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می‌دهیم. دو لیوان آرد را کم‌کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می‌زنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را تفت داده و هم می‌زنیم تا رنگ آرد کمی قهوه‌ای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می‌آید). هر چه رنگ آرد قهوه‌ای پررنگ‌تر شود، در نهایت حلوای تیره‌تری خواهیم داشت.

 

حلوا

 

یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته، روی شعله گذاشته، هم می‌زنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه می‌کنیم.

 

حلوا

 

شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کم‌کم به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه می‌دهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف می‌کنیم.

 

حلوا

 

با نوک قاشق یا ته قاشق می‌توان حلوا را تزئین کرد.

 

حلوا

 

می‌توان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد.

 

حلوا

 

بنا بر ذائقه‌های مختلف، حلوا را می‌توان تیره یا روشن تهیه نمود و به شکل‌های مختلف تزئین کرد.

 

حلوا

 

 

 

نوش جان

 

 

 

کالری موجود در حلوا

 

مقدار کالری موجود در کل حلوا حدودا  ۳۶۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

 

مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوه‌خوری حلوا حدودا ۱۲۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

 

حلوا

 

 

 

مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری حلوا حدوداً ۱۱۰ کیلوکالری می‌باشد.

 

مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری حلوا حدوداً ۴۰ کیلوکالری می‌باشد.

 

حلوا

 

 

 

 

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۴
کد خبر : 73771
بازدیدها: 415

پاسخی بگذارید »