سه شنبه ۰۵ بهمن ۱۳۹۵

تبلیغات

تکنیک های برای افزایش خاصیت “چیبس”

danesheroz1 مهر ۲۵, ۱۳۹۲ ۰
تکنیک های برای افزایش خاصیت “چیبس”

دانش روز: بررسی ها نشان می دهند خوراکی مانند چیبس به دلیل “کلسترول” بالایی که دارد مستقیما در قلب رسوخ کرده و خطر ابتلا به “سکته قلبی” را تا ۲۰ درصد افزایش می دهد

به گزارش دانش روز، هنگام مصرف چیبس حتما باید به یاد داشته باشید که خوردن آن نیازمند مصرف غذا یا خوراکی است که “اثرات منفی” آن را به حداقل برساند از این رو ماست موسیر گزینه پزشکان امروزی به حساب می آید.

گفتنی است “ماست موسیر” اگر هنگام مصرف چیبس استفاده شود به “قلب” کمک می کند تا “مواد سمی” چیبس به قلب نفوذ نکند.
مطالعات نشان می دهند ماست موسیر به دلیل پروتئین و آهنی که دارد می تواند در کنار چیبس گزینه مناسبی باشد تا اثرات منفی آن را از بین ببرید. چیبس ها طعم دار بدترین گزینه چیبس محسوب می شوند زیرا ادویه های موجود در آن ها باعث تداخل و برهم زدن “هورمون های بدن” شما می شوند و باعث به وجود آمدن “مشکلات گوارشی” در بدن شما نیز خواهند شد.
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۹
کد خبر : 67660
بازدیدها: 111

پاسخی بگذارید »