چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

توصیه های بهداشتی دامپزشکی البرز در ماه رمضان

danesheroz1 تیر ۲۶, ۱۳۹۲ ۰
توصیه های بهداشتی دامپزشکی البرز در ماه رمضان

دانش روز: همزمان با ماه مبارک رمضان، اداره کل دامپزشکی استان البرز به روزه داران توصیه کرد نکات بهداشتی را در تهیه و خرید مواد غذایی رعایت کنند

  به گزارش دانش روز، روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز تاکید کرد: وجود مهر دامپزشکی روی لاشه گوشت قرمز به معنی تایید شرعی و بهداشتی آن است.

این اداره کل از مردم البرزی خواست از خرید گوشت قرمز، مرغ، جگر و سایر فرآورده های خام دامی که خارج از کشتارگاه مجاز تهیه شده باشند(کشتار قاچاق) خودداری کنند.

اینگونه فرآورده ها احتمال انتقال بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام از قبیل سیاه زخم، تب خونریزی دهنده کریمه، کنگو، سل، کرم کدو و … را به دنبال دارد، همچنین ممکن است دام بر اساس اصول شرعی ذبح نشده باشد.

همچنین از خرید گوشت قرمز، جگر و سایر فرآورده های خام دامی که خارج از یخچال نگهداری می شوند جداً خودداری کنند، اینگونه فرآورده ها به سرعت فاسد و در مجاورت گرد و غبار هوا دچار آلودگی های ثانویه شده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازند.

گوشت قرمز، مرغ و جگر نباید به صورت تازه مورد استفاده قرار گیرد، لازم است حداقل ۲۴ ساعت قبل از مصرف در یخچال در دمای ۲-۴ درجه سانتی گراد نگهداری شوند.

فرآورده هایی مانند گوشت و مرغ منجمد باید در فریزر نگهداری شوند، بنابراین از خرید گوشت و مرغ منجمد عرضه شده در خارج از فریزر(از جمله یخچالهای معمولی) خودداری شود.

عرضه کنندگان گوشت موظف به آماده سازی گوشت چرخ کرده در حضور مشتری هستند، بنابراین از خرید گوشت چرخ کرده آماده خودداری کنید.

ماهی تازه باید در یخچال و یا در مجاورت پودر یخ عرضه شود، بنابراین از خرید ماهی های عرضه شده خارج از شرایط فوق خودداری شود.

از خرید تخم مرغهای شکسته، کثیف و نگهداری شده خارج از یخچال خودداری به عمل آید.

بر روی بسته بندی های گوشت مرغ و ماهی گرم موجود در مراکز عرضه، تاریخ تولید درج شده و حداکثر مدت مصرف این فرآورده ها ۷۲ ساعت از تاریخ تولید است.

چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۶
کد خبر : 38892
بازدیدها: 502

پاسخی بگذارید »