چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

توت و خرما را با چای نخورید!

danesheroz1 آبان ۲۷, ۱۳۹۲ ۰
توت و خرما را با چای نخورید!

دانش روز: اگر بر این باورید که مصرف “توت” یا “خرما” به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان “قند خون” جلوگیری کند سخت در اشتباهید

به گزارش دانش روز، قند خرما، توت و به طور کلی هر”مواد قندی “هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می‌کند بدن تمام شیرینی‌های آین مواد را جذب کرده و “انرژی” موجود در آنها جذب بدن نمی شود.
گفتنی است چای و “قهوه “در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت “دندان‌ها” آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت “دیابت” می‌شود.
گفتنی است مصرف “میوه‌های خشک” در کنار چای بهترین گزینه  به جای قند، خرما و “توت” است.
نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک انرژی مورد نیاز  بدن را فراهم کرده و برای “سلامتی” ضرری ندارند.
منبع:باشگاه خبرنگاران
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۳
کد خبر : 74530
بازدیدها: 190

پاسخی بگذارید »