شنبه ۰۵ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

بهره گیری از عصاره گیاهی در نان، عامل کاهش بیماری های گوارشی

danesheroz2 تیر ۱۸, ۱۳۹۲ ۰
بهره گیری از عصاره گیاهی در نان، عامل کاهش بیماری های گوارشی

دانش روز: بهره گیری از عصاره گیاهی و بهبود کیفیت نان در کاهش بیماری های گوارشی مؤثر است

به گزارش دانش روز، ملیحه فراهانی، دانش آموخته کارشناسی ارشد میکروبیولوژی  افزود: نان از منابع اصلی الگوی غذایی روزانه مردم ایران است و بخش بزرگی از نیازهای انرژی و پروتئین بدن را فراهم می کند.
وی گفت: امروزه یکی از چالش های پزشکی بیماری های گوارشی ناشی از کاربرد بهبود دهنده های شیمیایی در پخت نان است و یکی از راهکارهای پیشنهادی بکار بردن گیاهان (طب مکمل) در ساختار نان می باشد.

فراهانی از پژوهشی که از اثر سه گونه گیاهی بومی ایران بر میزان کیفیت نان، شده است خبر داد و افزود: برای پیدا کردن ساز و کار گیاهان در نان نیاز به پژوهش های بیشتری است اما آنچه دریافتیم این است که عصاره گیاه رازیانه با خاصیت دارویی می تواند در درمان بیماری های گوارشی مؤثر واقع شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

سه شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
کد خبر : 36044
بازدیدها: 214

پاسخی بگذارید »