پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

برای مقابله با ضعف در ماه رمضان چکار کنیم!

danesheroz2 تیر ۱۸, ۱۳۹۲ ۰
برای مقابله با ضعف در ماه رمضان چکار کنیم!

دانش روز: منابع حیوانی و گیاهی در ماه مبارک رمضان که پنیر، شیر، غلات و حبوبات است برای افزایش نیرو و توان روزه دار مناسب است

به گزارش دانش روز، سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه گفت: عدم حذف سحری با عوارض گوناگونی از جمله افت قند خون و فشار خون، ضعف شدید جسمی و عدم تمرکز، بی حوصلگی و ناتوانی و بوی بد دهان همراه است.

مظهری در ادامه گفت: نوع غذاهای مصرفی باید حاوی فیبر فراوان باشد و البته جهت حفظ آب بدن و جلوگیری از تشنه شدن به طور متوالی و ترش کردن زود هنگام از خوردن برنج و خورش های زیاد و پرچرب و تفت داده شده پرهیز کنند.
وی افزود: یکی از بهترین مواد غذایی که می توان در زمان سحری استفاده کرد ‌منابع حیوانی و گیاهی از جمله شیربرنج و یا فرنی غنی از خلال بادام استفاده کرد.
وی در پایان اشاره کرد:  وعده سحر  یک صبحانه مفصل و کامل بوده که باید در تنوع آن دقت کنیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران
سه شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۳
کد خبر : 36080
بازدیدها: 246

پاسخی بگذارید »