پنجشنبه ۰۳ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

با درخشان‌ ترین میوه‌ی دنیا آشنا شوید

danesheroz1 مرداد ۶, ۱۳۹۲ ۰
با درخشان‌ ترین میوه‌ی دنیا آشنا شوید

دانش روز: این میوه نه طعمی دارد و نه از ارزش غذایی خاصی برخوردار است. فقط یک میوه‌ی لوکس و زیبا است برای تزیین


به گزارش دانش روز، اسم این میوه‌ی خوش‌رنگ و زیبا پولیا کندنساتا pollia condensate بوده و بدون شک یکی از شاهکارهای خلقت محسوب می‌شود. ظاهر زیبا و درخشان این میوه به دلیل نوع بافت سلول‌های آن است نه رنگدانه‌های موجود در آن. این میوه‌ی آفریقایی به قدری می‌درخشد که پرندگان را به خود جذب می‌کند. شاید برایتان جالب باشد بدانید که پرندگان از این میوه‌ی زیبا برای تزیین لانه‌های خود استفاده می‌کنند.

تاکنون میوه ای‌ به زیبایی و خوش‌رنگی این میوه در طبیعت دیده نشده است. این میوه شبیه به یک تمشک با رنگ آبی متالیک است که درخشندگی منحصر به فردی دارد.

 

پولیا

شگفتی جلای این میوه در عمق ساختار سلول‌های آن نهفته است. سلول‌های پوست این میوه پوشیده شده است از لایه‌های مارپیچی شکلی از سلولز. فاصله‌ی میان سلول‌های این میوه متفاوت است و همین تفاوت باعث می‌شود که هر سلول، نوری با طول موج متفاوت ساطع کند و چشم‌نوازی منحصربه‌فرد پولیا کندنساتا نیز از این امر ناشی می‌شود.

 

این میوه حتی بعد از نابودی مابقی گیاه همچنان زیبا باقی می‌ماند. بنا به گزارش New Scientist حتی میوه ای‌ که از پنجاه سال پیش مانده است همچنان آبی رنگ و به زیبایی میوه‌ای‌ است که امروز در حال رشد است.

 

 

 

پولیا

 

باید بگوییم که این میوه نه طعمی دارد و نه از ارزش غذایی خاصی برخوردار است. فقط یک میوه‌ی لوکس و زیبا است برای تزیین دسته گل، میز غذاخوری یا لانه‌ی پرندگان و صد البته نشانه ای‌ است از قدرت بیکران پروردگار.

 

بله باید بدانید که پرندگان خوش‌ذوق از این میوه برای تزیین لانه‌های خود و جلب توجه جفت‌هایشان استفاده می‌کنند و هر بار که پرنده‌ای یکی از این میوه‌های رنگی را به لانه می‌برد باعث می‌شود که این میوه در جاهای دیگر هم رشد کند.

 

 

 

این میوه حتی بعد از نابودی مابقی گیاه همچنان زیبا باقی می‌ماند.

بنا به گزارش New Scientist حتی میوه ای‌ که از پنجاه سال پیش مانده است همچنان آبی رنگ و به زیبایی میوه‌ای‌ است که امروز در حال رشد است

 

 

در واقع این گیاه و این میوه بدون اینکه غذایی برای پرندگان باشند فقط از طریق رنگشان آن‌ها را جذب می‌کنند و از این طریق هم در زمین‌های دیگر منتشر می‌شوند.

 

 

ترجمه: فاطمه مهدی پور

 

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


یکشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۸
کد خبر : 43737
بازدیدها: 240

پاسخی بگذارید »