دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

اختصاصى دانش روز:

با این میوه پائیزی آشنا شوید

danesheroz1 مهر ۲۱, ۱۳۹۲ ۰
با این میوه پائیزی آشنا شوید

دانش روز: خرمالو میوه ای است پائیزی از خانواده Ebenaceae که در ابتدا سبز و کم کم نارنجی و پس از رسیدن قرمز تیره می شود

به  گزارش دانش روز،  گوشت این میوه در حالت نارس  گس و پس از رسیدن نرم وشیرین می شود. نوعی از آن بدون هسته و یک نوع دارای هسته می باشد. این درخت بومی ژاپن و چین است و در ایران به طور پرورشی و  پیوندی تکثیر می شود.

نام های این میوه:

اندو خرما _ انجیر خرما_ آمبرو _ اربه _ خرمندی _ خروندی

ویتامین ها:

  images

۲۷۱۰A واحد بین المللی _ B_ 11C میلی   گرم در آن وجود دارد.  این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر ، منیزیم و پتاسیم است.

هر یک از مواد معدنی فوق نقش مؤثری در سلامتی و تندرستی بدن ما دارند. اگر خرمالو به خوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوه ای مفید محسوب می شود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. مواد قندی خرمالو شامل لوولز و گلوکز است و با آن که مقدار آن ۲۰ درصد است، برای مبتلایان به بیماری قند، زیان بخش نیست. خرمالو سرشار از ویتامینA است. چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها قدرت بینایی را کم می کند، بلکه باعث شکننده شدن پوست، ناخن و موها می شود. همچنین در میزان هوش و سلامت بدن نیز اختلال ایجاد می شود.

خخهنح

خواص درمانی : 

قابض است، معده را تقویت می کند، سکسکه را آرام می سازد، نرم کننده سینه است.

کاسبرگ  میوه خرمالو:

خواص درمانی: آنها را بجوشانید، بعد آب صاف کرده آن را بنوشید. برای معالجه سرفه های شدید تنفس سخت نافع است. برای تسکین تهوع مفید می باشد.

شیره خرمالوی کال:

خواص درمانی: برای حداقلی فشار خون موثر است، خونریزی را بند می آورد، ورم و التهاب بواسیر را فرو می نشاند و داروی موثری برای تیفوس است.

 گل خرمالو:

خواص درمانی: آن را دم کنید آب صاف کرده آن را بنوشید مقوی معده است. ضد تهوع و ضد افزایش وزن است.

بر گ درخت خرمالو:

خواص درمانی: آن را بجوشانید و آب صاف کرده آن را بنوشید. تب بر است و سرفه را تسکین می دهد.

 

یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۶
کد خبر : 66902
بازدیدها: 300

پاسخی بگذارید »