چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

اختصاصي دانش روز:

باید و نبایدهای تغذیه ای در مدارس!

danesheroz1 اسفند ۲۰, ۱۳۹۲ ۰
باید و نبایدهای تغذیه ای در مدارس!

دانش روز: مواد غذایی که در پایگاه های تغذیه سالم در مدارس عرضه می شود به شرح زیر است

به گزارش دانش روز،

۱- خشکبار، خرما و انواع مغزها: شامل: پسته – بادام – گردو- بادام زمینی – بادام هندی- فندق- نخود چی – توت خشک – انجیر خشک – کشمش – آجیل سویا و خرما ( بسته بندی شده ) – انواع میوه خشک

۲- شیر و فراورده های آن: انواع شیر – ماست – کشک – پنیر ( پاستوریزه، استریلیزه – بسته بندی شده)

۳- نوشیدنی: آب میوه های طبیعی – دوغ بدون گاز ( چاستوریزه و استریلیزه ) ما الشعیر

۴- میوه: شامل: سیب – نارنگی – پرتقال – موز شسته شده و ضدعفونی شده و وکیوم شده در بسته بندی یک نفره

۵- بیسکویت، کیک و کلوچه: انواع بیسکویت – کیک و کلوچه ترجیحا از انواع غنی شده، سبوس دار و تهیه شده با روغن دارای اسید چرب با ترانس زیر ۱۰ درصد

۶- لقمه سالم: شامل: نان و پنیر و پردو – نان و پنیر و خیار – نان و پنیر و گوجه فرنگی – نان و کره و عسل – نان و تخم مرغ پخته ( نان ترجیحا سبوس دار)

۷- غذاهای پخته: شامل: انواع آش و سوپ – لوبیا – عدس – حلیم – شله زرد – سمنو – فرنی و شیر برنج

مواد غذایی که عرضه آن در پایگاه تغذیه سالم غیر مجاز است:

مواد غیر مجاز:

۱- انواع پفک

۲- انواع یخمک

۳- نوشابه های گازدار( به جز ماالشعیر)

۴- آدامس

۵- سوسیس و کالباس

۶- سالاد الویه

۷- چیپس

۸- انواع لواشک و آلو و آلوچه فاقد شرایط بهداشتی

۹- آب نیات هایی که به سطح دندان می چسپند

۱۰- آب میوه هایی که از آب و قند اسانس میوه تهیه شده اند

۱۱- فلافل

۱۲- بستنی یخی

 

سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۶
کد خبر : 97843
بازدیدها: 380

پاسخی بگذارید »