پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

باغدار البرزی برای دومین بار رکورد جهانی را شکست

danesheroz1 تیر ۱۲, ۱۳۹۲ ۰
باغدار البرزی برای دومین بار رکورد جهانی را شکست

دانش روز:معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: یک باغدار در این استان برای دومین بار رکورد جهانی تولید گیلاس و آلو در واحد سطح را شکست

 

 

  به گزارش دانش روز، ˈعباسعلی عامریˈ افزود: ˈعباس آقاییˈ باغدار کرجی که اوایل هفته جاری موفق به شکست رکورد برداشت گیلاس با برداشت ۵۵ تن در هکتار شده بود برای دومین بار با برداشت ۷۰ تن آلو در هکتار رکورد جهانی را شکست.

وی با اشاره به اینکه استان البرز تنها هشت درصد از سطح زیر کشت آلو در کشور را به خود اختصاص داده اظهار کرد: این درحالی است که این استان با تولید ۵۸ هزار و ۳۲۷ تن، ۲۰ درصد کل آلو کشور را تولید می کند.

وی گفت: روز گذشته مسئولان مربوطه وزارت جهاد کشاورزی با حضور در باغ این باغدار کرجی و رکوردگیری بصورت رندومی از درختان آلوی این باغدار، این موفقیت را ثبت کردند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز در خصوص وضعیت تولید این محصول در استان گفت: متوسط تولید آلو در کشور هشت و نیم تن در هر هکتار است که البته رکورد تولید نیز با ۳۲ تن در هکتار در اختیار باغداران البرز است.

وی بیان کرد: باغدار البرزی با استفاده از علم روز توانست رکورد تولید ۷۰ تن در هکتار را در کشور و در جهان به ثبت برساند و این رکورد در حالی است که بر اساس اعلام فائو میزان تولید جهانی این محصول ۳۸ تن در هکتار بوده است.

عامری همچنین در خصوص ثبت رکورد ۵۵ تن گیلاس در هر هکتار گفت: رکورد تولید گیلاس در استان ۲۰ تن بوده و سالانه ۲۴۰ تن از این میوه در کشور تولید می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اظهار داشت: رکورد جهانی تولید این میوه ۳۰ تا ۳۵ تن در هر هکتار است.

هر ساله گروهی از کارشناسان بخش ترویج، سازمان جهاد کشاورزی، بخش تحقیقات و تولید در باغات حضور پیدا می کنند و بر اساس استاندارهای تدوین شده تعدادی درخت را به صورت رندوم انتخاب کرده و پس از برداشت محصول و وزن گیری میزان تولید در هکتار را تخمین می زنند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز به علل موفقیت این باغدار اشاره و تصریح کرد: استفاده از آبیاری تحت فشار، حداقل استفاده از سموم، هرس به موقع، مدیریت تغذیه و … از جمله مهمترین عوامل در افزایش میزان بهره وری محصولات است

منبع:ایرنا

چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۸
کد خبر : 34174
بازدیدها: 283

پاسخی بگذارید »