سه شنبه ۰۸ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

این ۱۰ “تفاله‌ی غذایی” را دور نریزید

danesheroz1 آبان ۳۰, ۱۳۹۲ ۰
این ۱۰ “تفاله‌ی غذایی” را دور نریزید

دانش روز: “پوست میوه‌ها” به دلیل خاصیت “آنتی اکسیدانی” که دارند همواره “نقش محافظتی” را در بدن ایفا می‌کنند

پیام فرهبخش متخصص تغذیه دانش روز، گفت: پوست میوه‌ها و سبزی‌ها همانطور که برای خود “میوه و سبزی” نقش محافظتی را دارند به دلیل وجود “آنتی اکسیدان” در بدن ما هم نقش محافظتی ایفا می‌کنند.

وی افزود: “پوست سیب” و “گلابی” حاوی آنتی اکسیدان بوده و برای بدن مفید هستند.
وی ادامه داد: قسمت سفید”پوست پرتقال”، پوست بین دانه‌های “انار” قسمت سفید هندوانه و پوست کیوی منبع فیبر هستند و باعث بهبود کارکرد “دستگاه گوارش” می‌شوند.
فرهبخش افزود: “برگ هویج” و ساقه چغندر دارای رنگدانه و “فیبر” هستند و “خاصیت ضد سرطانی” دارند.
وی تصریح کرد: “پوست سیب زمینی” حاوی “آهن” است و آهن بدن را تامین می‌کند.
فرهبخش خاطرنشان کرد: همچنین “تفاله چغندرقند” که سرشار از ویتامین های گروه b است را دور نریزید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۱
کد خبر : 75152
بازدیدها: 145

پاسخی بگذارید »