یکشنبه ۰۶ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

انگور؛ میوه‌ای از بهشت

danesheroz1 آذر ۵, ۱۳۹۲ ۰
انگور؛ میوه‌ای از بهشت

دانش روز: از قدیم گفته اند که انگور میوه ای بهشتی است

 به گزارش دانش روز، کافی است تعداد کمی از خواص بیشمار این میوه را مرور کنیم تا بفهمیم که چرا چنین لقبی به این میوه  داده اند. انگور شامل ویتامین های A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است
هر شخصی باید در روز انگور میل کند زیرا میوه ای ضد عفونی کننده است . امروزه در طب درمان های طبیعی ( نتروپت ) ، از رژیم های مختلف انگور استفاده می کنند . هم چنین این میوه را برای درمان بیماری های یبوست ، عوارض رماتیسم ، کم خونی و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند .
انواع و اقسام انگور در فصل تابستان و پاییز در دسترس عموم مردم قرار دارد. این میوه یکی از منحصر به ‌فرد‌ترین میوه‌هایی است که در رنگ‌های گوناگون و سایزهای مختلف در بازار وجود دارد.
علت این همه رنگی که خداوند در تک‌تک میوه‌ها قرار داده بی‌حکمت نیست و هر رنگ خواص مفیدی برای بدن دارد. دانه‌های سبز یا قرمز انگور خاصیت‌های جادویی دارند و در درمان بسیاری از بیماری‌ها تاثیرگذارند. به گفته پزشکان، انگور سربازی است که به جنگ بیماری های قلبی می‌رود و ضمن افزایش انعطاف و سلامت ماهیچه‌های قلب، به کاهش کلسترول و فشار خون کمک می‌کند.
این میوه در مورد حفظ سلامتی قلب زنان بهتر از مردان عمل می کند و به همین دلیل مصرف آن به طور ویژه برای زنان توصیه می‌شود.
انگور از آن دسته میوه‌هایی است که مقادیر قابل توجهی آنتی‌اکسیدانت در خود گنجانده و یک ضد سرطان قوی به شمار می‌آید. گفتنی است دانشمندان اخیرا به این نتیجه رسیده‌اند که انگور از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می‌کند. همچنین انگور برای سلامتی قلب ، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره ی خون مناسب و سازگار است.
انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده . بدین گونه که اگر انگور را از صبح تا ظهر ، خالی میل کنید لاغر کننده است و اگر آن را همراه با غذا میل کنید چاق کننده است .
توجه داشته باشید وقتی انگور میل می کنید پشت آن آب سرد ننوشید و یا میوه های خشک مانند برگه ی هلو و غیره را با انگور و آب میل نکنید زیار دچار دل درد می شوید .
یکی از خواص انگور ،‌ صاف کننده و « مولد خون بودن » آن است . انگور قند خون را نیز تنظیم می کند . به علاوه انگور قرمز برای تصفیه ی خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است . البته افراد Hypoglacimic ( افرادی که قند خون پایین دارند ) می توانند از انگور بهره ی زیادی ببرند . بنابر این سعی کنند همیشه انگور تهیه کنند و چند بار در روز مقداری از آن را میل کنند .
انگور یکی از میوه های ضد سرطان شناخته شده است و این ، به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است .
افرادی که در دوره ی نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند ، و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است ، سعی کنند از انگور ، هویج ، سیب و هلو ، به مقدار زیاد استفاده کنند . البته این میوه ها را با هم در آب میوه گیری ریخته و آب میوه ی حاصل شده را جرعه جرعه در طول روز بنوشند .
خوب است بدانید انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند .

نکته ی بسیار مهم در مصرف میوه ی انگور این است که باید بدانیم آن را چه وقت و همراه چه غذاها و میوه های دیگری میل می نماییم. زیرا گاهاً مصرف این میوه در کنار تعدادی از مواد حوراکی دیگر می تواند منجر به بیماری گردد و به خصوص برای کبد انسان مضر باشد.

تعدادی از خواص بیشمار انگور به صورت فهرست وار در ادامه ی متن آمده است:

۱) اخلاط بدن را متعادل می کند .

۲) بسیار مقوی و مغذی است .

۳) خون را تصفیه می کند .

۴) سینه و ریه را صاف و تمیز می کند .

۵) برطرف کننده یبوست است .

۶) انگور برای درمان ورم معده و روده مفید است .

۷) در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است .

۸) برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می شود .

۹) برای درمان نقرس، رماتیسم ، سنگ کلیه و مثانه بسیار مفید است .

۱۰) آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .

۱۱) انگور بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریک ، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاک کنند . اینگونه اشخاص باید در هر فهته بمدت ۲ روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند بدین ترتیب که هر دو ساعت یکبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند . مقدر مصرف روزانه تقریبا ۲ کیلو گرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف کنند فقط می توانند آب بنوشند .

۱۲) رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و واسیر نیز مفید است .

۱۳) برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن کردن رنگ پوست ، آب انگور تازه را با یک تکه پنبه بصورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیمگرم محتوی کمی جوش شیرین بشوئید .

۱۴) انگور دافع سودا ، نرم کننده سینه  است .

۱۵) تأمین کننده غذای عضلات و روشن کننده مغز و تقویت حافظه است.

۱۶) انگور دو برابر گوشت در بدن انرژی تولید می‌کند در حالی که سمیّت گوشت را ندارد .

۱۷) خوردن انگور از کم خونی جلوگیری می‌کند مخصوصاً برای کودکان در فواصل غذا میل شود .

۱۸) انگور اشتهاآور است .

۱۹) انگور را در روغن زیتون بجوشانید و صاف کنید ماسک خوبی برای چین و چروک صورت است .

۲۰) ضماد دم کرده برگ انگور ورم چشم را برطرف می‌کند .

منبع: مفاآنلاین

 

سه شنبه ۵ آذر ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۲
کد خبر : 76183
بازدیدها: 236

پاسخی بگذارید »