یکشنبه ۰۶ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

از نکات بهداشتی غذاهای نذری بیشتر بدانید…!

danesheroz1 آبان ۲۱, ۱۳۹۲ ۰
از نکات بهداشتی غذاهای نذری بیشتر بدانید…!

دانش روز: محرم از ایامی است که نذرهای زیادی در آن ادا می‌شود که در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی می‌تواند سبب گسترش مسمومیت های غذایی بین مصرف کنندگان شود

 به گزارش دانش روز، دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: در آخرین روزهای دهه اول محرم توزیع غذاهای نذری بیشتر می شود پس توجه به مواد اولیه، نحوه پخت، زمان توزیع غذاهای نذری بسیار اهمیت دارد و باید به این نکات توجه داشت:

۱- بین زمان پخت و توزیع باید فاصله حداقل باشد و کمتر از ۲ ساعت غذا را توزیع کنند.

۲- بعد از دریافت غذا آن را خیلی زود مصرف کنند یا آن را به ظروف دیگر منتقل کنند زیرا سرد شدن غذا در ظروف یکبار مصرف سرطانزاست.

۳- با توجه به این که بسیاری از افراد در کشور مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون هستند استفاده از نمک در غذای نذری باید به حداقل برسد.

۴- در مورد مرغ و انواع گوشت دقت کنید که کاملاً پخته شود تا از بیمار‌های واگیر جلوگیری شود.

۵- به جای قند و شکر بهتر است از خرما استفاده شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۶
کد خبر : 73377
بازدیدها: 230

پاسخی بگذارید »