یکشنبه ۰۶ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

آشنایی با روش تهیه شیرینی کره‌ ای

danesheroz1 فروردین ۴, ۱۳۹۳ ۰
آشنایی با روش تهیه شیرینی کره‌ ای

دانش روز: شیرینی کره‌ ای یکی از خوشمزه‌ ترین شیرینی‌ های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد.

به گزارش دانش روز، شیرینی کره‌ ای یکی از خوشمزه‌ ترین شیرینی‌ های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد.

 مواد لازم شیرینی کره‌ ای:

 کره: ۱۵۰ گرم

 زرده تخم مرغ: ۳ عدد

 پودر قند: یک لیوان

 آرد: به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد

 مواد روی شیرینی:

 زرده تخم مرغ: یک عدد

 پودر قند: یک قاشق چایخوری

 شیر: یک قاشق چایخوری

 طرز تهیه:

 در ابتدا کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود ۱۵ دقیقه کافیست.

 سپس با پودر قند مخلوط می‌کنیم تا کرمی پف‌دار شود.

 حال زرده تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنم و به خوبی هم می‌زنیم.

 آرد را کم کم اضافه می‌کنیم تا زمانی‌که که خمیر تقریبا به دست نچسبد اگر خیلی خیلی کم چسبندگی داشت اشکال ندارد حواستون باشد که زیاد آرد اضافه نکنید که باعث شکنندگی خمیر می‌شود .

 بهتر است خمیر را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بهتر خودشو بگیره فقط خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و درش را ببندید تا بوی یخچال را بخود نگیرد حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و قالب بزنید .

 برای این شیرینی اگر از قالب سوراخ دار استفاده کنید بهتر است بعد از قالب زدن با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده‌اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید .

 و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود .

 شیرینی شما آماده هست بفرمایید نوش جان.

منبع: همشهری

دوشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۹
کد خبر : 100243
بازدیدها: 96

پاسخی بگذارید »