چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵

تبلیغات

آجیل پودر نشده در کمین کودکان شما

danesheroz1 اسفند ۲۵, ۱۳۹۲ ۰
آجیل پودر نشده در کمین کودکان شما

دانش روز: یک فوق تخصص اطفال گفت: مصرف آجیل به صورت پودر نشده درکودکان کمتر از سه سال احتمال پریدن در دستگاه تنفسی و ایجاد خفگی را افزایش می‌دهد

 به گزارش دانش روز، دکتر محمد حسین سلطانزاده متخصص کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: دانه‌ های روغنی، حبوبات و غلات بهترین منبع اسید‌های چرب ضروری در رژیم غذایی کودکان بوده و برای تکامل مغز کودکان مفید است. این موارد علاوه بر مقادیر زیادی پروتئین دارای ویتامین E و ویتامین‌های گروه B است.

وی ادامه داد: این موارد همچنین حاوی املاح معدنی و عناصر کمیاب نیز هست که باعث تقویت فعالیت “سیستم ایمنی” و کمک به ساخت سلول‌های بدن و پیشگیری از” پیری زود‌رس” می شود.
پروفسور سلطانزاده توصیه کرد: درابتدا بهتر است از کنجد آسیاب شده و یا روغن کنجد برای تهیه حریره بادام شیرخوار استفاده شود. سپس بادام و تخمه کدو تنبل را به غذای کودک اضافه کرده که همه آنها باید به صورت پودرشده استفاده شوند.
وی تاکید کرد: به دلیل بروز حساسیت توصیه نمی‌شود قبل از سه سالگی به کودکان بادام زمینی داده شود همچنین بهتر است از‌ آجیل خام استفاده شود.
وی در پایان افزود: برای اینکه مواد مغذی موجود در آجیل کامل از آن خارج شده و جذب بدن شود، آجیل حتماً باید خوب جویده و یا پودر شود.
آجیل پودر نشده در سن کمتر از سه سال احتمال پریدن در دستگاه تنفسی و ایجاد خفگی را افزایش می‌دهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
یکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۵
کد خبر : 98861
بازدیدها: 103

پاسخی بگذارید »