جمعه ۰۴ فروردین ۱۳۹۶

تبلیغات

آب لبو موجب کاهش فشار خون می شود

danesheroz دی ۱۸, ۱۳۹۱ ۰

دانشمندان معتقدند، آب لبو یا چغندر موجب کاهش فشارخون در افراد می شود

به نقل از خبرگزاری استرالیا، دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی قلب و دیابت در ملبورن استرالیا طی تقیقات گسترده ای دریافتند، بهترین راه کاهش فشار خون در افراد مصرف روزانه یک لیوان آب چغندر یا آب لبو است.
دانشمندان دراین تحقیقات ۳۰ مرد و زن را مورد بررسی قرار دادند.
افرادی که یک لیوان آب لبو مصرف می کردند، شش ساعت پس از مصرف به میزان زیادی فشارخون آنان کاهش یافت.
دانشمندان معتقدند، ابتلا به بیماری های قلبی و مرگ های ناشی از آن نیز در این افراد تا ۴۵ درصد کاهش یافت.
آب لبو جاوی مقادیر زیادی ویتامین C، ویتامین K، فیبر، نیترات و پلی فنول ها است.
نیترات در آب لبو مسئول کاهش فشار خون است.
نتایج این تقیقات در تازه ترین شماره نشریه بین المللی تغذیه منتشر شد.

دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۱ - ۰۸:۳۲
کد خبر : 2847
بازدیدها: 170

پاسخی بگذارید »